Folkedans Fyn

Sammenslutningen af Folkedanserforeninger på Fyn

Log ind

Log ind

Fynstræf den 31/10 2021

Folkedans Fyn har, som et nyt tiltag og efter en drøftelse på sidste sendemandsmøde besluttet at lave et træf for alle foreningerne på Fyn den 31. oktober 2021, kaldet "Fynstræf. 

Programmet er endnu ikke helt klar, men vi har dog allerede aftale med instruktør Henrik Larsen, som skal stå for spændende fortællinger og dans og Johnnie Frederiksen på harmonika og Arne Jørgensen samt flere spillemænd. 

Sæt dagen af i jeres kalender til et spændende møde med venner, dans og musik og så snart alt er på plads, vil I kunne læse mere på hjemmesiden, samt indbydelsen, som bliver udsendt til foreningerne. 

Tak for tilmeldingen. Vi skal lige bruge et par oplysninger, før vi kan sende din tilmelding