Folkedans Fyn

Sammenslutningen af Folkedanserforeninger på Fyn

Log ind

Log ind

Fynstræf 17. april 2021, AFLYST

Folkedans Fyns bestyrelse har besluttet at ophøre med at afholde sommertræf og vintertræf og i stedet afholde 1 årligt stævne på Fyn.

På sendemandsmødet den 28. februar 2020 drøftede medlemmerne, hvorvidt Folkedans Fyn skulle fortsætte med at afholde Sommertræf og Vintertræf, da deltagerantallet er dalende. Vi konstaterede på mødet, at stemningen blandt medlemmerne var, at disse to træf skulle lægges sammen og at der i stedet skulle laves 1 træf om året på Fyn.  

Bestyrelsen har derfor besluttet at ophører med at afholde sommer-og vintertræf og i stedet drøftet forslagene på sendemandsmødet til dette træf. Bestyrelsen blev enige om, at vi prøver at lave 1 træf om foråret, som en fælles afslutning på dansesæsonen. Vi har kaldt det "Fynstræf".

Dette træf ville vi afholde den 17. april 2021 om eftermiddagen, men på grund af coronasituationen, må vi desværre aflyse Fynstræffet til foråret. Vi håber i stedet, at det bliver muligt at afvikle det til efteråret men igen afhængig af, hvordan smittespredningen udvikler sig. I vil høre nærmere, så snart vi er nærmere en afklaring.

Tak for tilmeldingen. Vi skal lige bruge et par oplysninger, før vi kan sende din tilmelding