Folkedans Fyn

Sammenslutningen af Folkedanserforeninger på Fyn

Log ind

Log ind

TIRSDAGSDANS

TIRSDAGSDANS

for øvede folkedansere

Hvor der vil være fokus på dansene (det er ikke trinkursus). Det kan være danse, som ikke danses så ofte i foreningerne, det kan være temaer, store danse og lignende (dog ikke selskabsdanse). Det kan være både pardanse, rækkedanse og kvadrilledanse o.s.v.

Instruktør: Merete Vilhelm

Musik: Ninna Aasen og Janet Vahl

Hvis I er fortrolige med de almindeligste dansetrin og kunne tænke jer lidt mere udfordring, så er tirsdagsdans måske noget for jer – så kom og se, om det er noget for jer. Ring eller send en mail, hvis I vil høre mere om tirsdagsdans.

 

Det er bedst, hvis I selv sørger for at have en dansepartner med, men vi rundsender gerne en mail til de øvrige i gruppen, hvis dansepartner søges en eller flere gange i en sæson – så måske andre har samme problem eller kender nogen, der kan træde til.

Tak for tilmeldingen. Vi skal lige bruge et par oplysninger, før vi kan sende din tilmelding